tiistai 12. toukokuuta 2009

Pink and cute stuff, whut?

New Start! Okei olen kauhea ja piilotin kaikki blogissa olleet vanhat viestit, mutta en kestäny enää niitä kun ne oli niin sekavia :< Aattelin alottaa kaiken vielä kolmannen kerran puhtaalta pöydältä, ja tällä kertaa tää on myös viimeinen kerta jolloin alotan tän blogin elämän alusta!

Tähän alkuun voisin laittaa vaikka pientä esittelyä itestäni, niinkuin 'ensimmäisessä' viestissä varmaan yleensä kuuluisi ollakin :D Oon siis melkein 15-vuotias tyttö tampereelta, joka käyttää netissä nimimerkkiä Roku. Bongailla voit mua irc-galleriasta, sekä foorumeilta joilla pyörin samalla nimimerkillä, esim. Enfant Terriblestä.

Oon todellakin alottanut tän blogin elämän nyt kolmatta kertaa alusta, viime kerralla muutin jopa osoitettakin ja nimeä, mut nyt en sitä enää tee. Aina blogin kuolemaan on ollut syynä sekavat viestit jotka on jäänyt häritsemään mua, mut nyt todellakin yritän alkaa panostamaan tähän sisältöön!

Voisin luetella tähän vielä muutamia mielenkiinnon kohteita, joista tää blogin sisältökin varmaan tulee jatkossa rakentumaan. Tykkään siis musiikista, japanilaisista katutyyleistä(vk, lolita yms.), shoppailusta, jatkuvasta kavereiden kanssa hengailusta, ompelemisesta, leipomisesta ja ylipäätään kaikesta pienestä näpertämisestä. Favourite-asiat pystytte bongailla profile-sivulta, niitä en tähän listaa, ja jos jotain kysyttävää löytyy niin aina saa kysyä :'D

Seuraavia viestejä odotellen, さよなら!

4 kommenttia:

  1. ihana uus ulkoasu~!
    uskon et tällä kertaa tää blogi kestää kauemmin, koska kolmas kerta toden sanoo ☆彡

    VastaaPoista
  2. fanni: Kiitos :D Varmaan kyl muokkailen tän ulkoasun vielä tuohon uudempaan blogger versioon koska toi lukija-järjestelmä ei toimi, mut hyvä jos tästäkin tykätään! :33

    Ja oon samaa mieltä et nyt jaksan pitää tätä blogia pidempään, kolmas kerta on aina paras kerta!^v^

    VastaaPoista
  3. No ny, tästä se lähtee 8D Ja toi ulkoasu on tosi kiva *w*

    VastaaPoista
  4. Indi☆: Haha yep :D ja kiitos!

    VastaaPoista